Vánoce 2024 se nenápadně blíží. Vyberte z dárkových setů podle chuti obdarovaného. Masový pro tátu, extrémně ohnivý pro bráchu, jemně pikantní pro maminku a sladké pokušení pro kamarádku. Originální dárky i pro šéfa či obchodního partnera. Darujte pikantní dobrodružství ;)

Substrát pro CHILLI - Cocomark Chilli Mix

47 hodnocení
 
  • 1 z 7
 

Profesionální substrát vyvinutý speciálně pro pěstování chilli obsahuje živiny pro první 2-3 týdny pěstování.

Je velice vhodný pro přesazování chilli papriček a dalších paprik. 

Na fotografiích vidíte, jak se daří sazenicím v tomto substrátu ;) 

Substrát je 100% biologický.

Objem: 10 l, 25 l

 

Dostupnost Zvolte variantu Skladem Skladem
Varianta
99 Kč 220 Kč od 99 Kč    
Značka Cocomark
Kategorie Substráty
 

Po přesazení rostliny chilli papriček získají potřebné živiny na první dva až tři týdny.

Obsah Trichodermy a přírodního dusíku rostlinu povzbudí k výraznému rozvoji kořenového systému, který je důležitý pro vitalitu celé rostliny. Později má vliv také na nasazování množství květů a při dozrávání plodů.

Díky vzdušnosti a lehkosti substrátu se ke kořenům dostane dostatek vzduchu a vláhy, což také velmi pozitivně ovlivňuje prospívání rostliny. 

Nebudete se muset dívat na slabé a utrápené rostliny.

Složení:

  • nejkvalitnější druhy rašelin
  • kokosové vlákno
  • perlit
  • worm humus
  • guano
  • rohovina

 

!!! Není vhodný pro klíčení semínek!!!

Na klíčení doporučujeme:

Výsevní substrát Cocomark light mix


Kdy a čím začít hnojit?

Doporučujeme začít hnojit po 2 týdnech pěstování - hnojíme 1x týdně.

Nejprve použijeme hnojivo určené na podporu růstu přímo chilli papriček.

Spolu s ním si už teď můžeme připravit hnojivo pro podporu květu

Naše doporučená hnojiva značky Plagron Alga Grow/Bloom a Biobizz Bio Grow/Bloom jsou 100% biologická, obsahují potřebné živiny, stopové prvky, vitamíny a aminokyseliny pro podporu růstu a květu.

Najdete je v různých velikostech balení. 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: